maanantai 9. tammikuuta 2012

News from wold

http://www.iltasanomat.fi/salibandy/isa-pettyi-nuoren-poikansa-pelaamiseen---jatti-yksin-ulos-pakkaseen/art-1288440822386.html

Mirja se tääl mutisee!! Toi tapaus o herättäny paljon kohuu niin tääl ruotsis ku suomeski ja täytyy sanoo et aika moista liiotteluu. toi isä on hansin tuttuja , todella mukava mies ja hänen vaimonsa eldakin on ihan a imhinen! sori valkkari on tehny thetävänsä taas.. Mutta siis tapaushan ei todellakaan noin mennyt, tuo pooikakin on mattin kavereita.

Joo sitä kyllä arvostellaan paljo ku me ruotsis otetaan toi urheilu aika tosissamme :D noh mitä sitte? Sehän on vaan hyvä et ollaan into himosesti tekemäs jotain. kuten mm -kisoissa pärjättiin niiiin hyvi! go svärige! Että oon kyllä ihan pöyristyny tämmösestä uutisoinnista . tuossa perheessä ei ikinä olla noin epä oikeuden mukasiai sanokaa mun ja hansin sanoneen.

älkää siis uskoko kaikkea mitä kjirjoittellaan  ! nyt jatkan valkkarin siemailua ja mennäänpä lasten kasnsa pikku ilta kävelylle vielä kun Hans on töis . myöhemmin sit teen sille jotain maukasta murkinaa (; ehkä pedinkin pistän koreaksi. Hei hei murut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti