keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Enkelit on kieroja kuin rinkelit (Chisu-Sabotage)

Mirva vuoroin vieraissa.. Olin äsken viettämässä laatuaikaa rakkaan lapseni mimon kanssa tuolla äitilapsikerhossa.
Sitten saavuin kotiin ja huomasin että voi paska avaimet on kadonnu, no eihän siinä auttanut kun kutsua talonmies Pauli apuun, kiitokset paulille iltani pelastamisesta. Palkkioksi lähti pullo valkoviiniä mirjan ruotsistä lähettämää hänen lemppariaan. :)

Joo no itse sitten syvennyin parin siiderin maailmaan ja avasin tietokoneen sormet syyhyten! Lueskelin läpi suosikkiblogejani ja viimein tännekin päädyin. Saanpahan taas vain kummastella, että mitä siskoni on mennyt tekemään! Voi hyvä luoja, eikö teinivuosien riehakoinnin pitäisi olla muisto vain? En voinut uskoa silmiäni, joten menin oitis kuuntelemaan mieltäni rauhoittavaa musiikkia. Tämä loistelias lempiartistini on chisu olen monet kerrat ollut kuuntelemassa tätä kaunista neitokaista ja voihan närhenmunat että on ihanaa settiä. Tyttärenikin fanittaa chisua ja olemme yhdessä vuoranneet mimon huoneet koululaisesta,systeristä ja lemmikki-lehdestä saamillamme julisteilla.  Voi pojat pitäisiköhän vielä lämmittää sauna ja ottaa yksi olut? Mikä on muuten teidän lempi alkoholinne minulla se taitaa olla tuo mansikkavanilja siideri sommertildeniltä. Mutta voihan mätäomena minähän en ole palauttanut kirjastoon kirjoja ajallaan. Nyt taas se kirjastontäti arja valittaa minulle ja joudun maksamaan sen 5 euron rikesakon. Tämähän on tämä paska eduskunnan uudistus. Kyllä minustakin vielä joku päivä kunnon kansanedustaja tulee!

Miehiäkin olen yrittänyt iskeä, naapurin Väinö Kalevi on ollut ykkösvaihtoehtona.. Vaan hän on niin kovin kiintynyt Hilleri-Kaisukkaansa. Joskus heidän piti erotakin, mutta ei vain niin käynyt. Otti päähän enemmän kuin krapula-aamuna viiden siiderin jäljiltä. ehkä kuitenkin selviän ilman miestä, näin on tarkoitettu.. Oon ystävä mustelmien.. Eilen löin varpaani ovenreunaan ja kyllä turposi kuin Tuxu botoksien jäljiltä! En vaan voi ymmärtää kauneusleikkauksia vaikka siskoni niistä koko ajan riemuitseekin.. höh.

Lisäksi minä ja siskoni ollaan todella erilaisia vaikka viihdymmekin toistemme seurassa oikein mainiosti. Tosin eikös näin sanotakkin että vastakohdat täydentävät toisiaan? :D no me kaksi taidamme tehdä näin toisillemme, onneksemme. Olisi aivan järkyttävää jos emme tulisi toimeen koska ystävät ja sukulaiset ovat rajoitteellisesti ulottuvillani. Hmm.. pitäisiköhän minun kertoa jotai vähän tarkemmin itsestäni no kyllä te minuun tutustutte ajan kanssa uusi mottoni onki hiljaa hyvää tulee mutta liika on kuitenkin aina liikaa.

Mimo kiukutteli tänään vähän, joten nyt voisin mennä lukemaan hänelle iltasatua vaikka kyllä iso tyttö jo ilmankin pärjää. Äidin on kuitenkin aina oltava lähellä. Viimeksi luin hänelle Raamattua, nyt voisin lukea jotakin hänen oman valintansa mukaan.. Yhdessä myös rukoilemme ruotsiin pärjäämistä ja paljon haleja ja pusuja lähetämme aina serkuille ja minun siskolleni, rakkaitahan he ovat. :) Uskon myös suojelusenkeleihin! Ja nyt pääsemmekin jutun juureen eli kun kuulin tämän biisin niin ajattelin että noniin nyt olen löytäny oman maanpäällisen suojelusenkelini nimittäin rinkelit! Niitä nyt tyttäremme kanssa nautimme aamunkoitosta illan ruskoon slurps :)

No rinkelit on uunissa ja siellä ne pysyy :D minä syvennyn kirjan pariin tyttäreni kanssa ja sen jälkeen menen tutimaan.. älkää unohtako iltarukouksia! Pusuja ja haleja, voimia yksinäisille, olette turvassa

1 kommentti:

  1. voiii kuinka söpöö sisko<3 haleja ja kultsipuppelinpusuja teillekki ja iloa yharkeen vooimia! kai olet jaksanut käydä siel tukiryhmäs.. ainii tää oli tää julkienn puoli sorii

    VastaaPoista