perjantai 11. marraskuuta 2011

10 vinkkiä joulushoppailuun

Joo elikkäs siis mähän oon ihan sairas joulufriikki ja aattelin et ny ois aika si pistää tänne blogsun puoleenki pari vinkkiä teille sinne raastaviin joulusesonkishoppailuihi :)) ja täs näit ny si ois

TOP 10 mirjan vinkit joulushoppailuun

1. ihan sama mihin kauppaan meet mut muista aina tee kauppalista mieti mitä tarviit mitä lahjoja kaikille siis ostat muista miettii valmiiks! tai sun hermot hajoo
2. mene yksin, saat ite päättää missä järkäs kaupat kierrät ja kukaa ei inise korvan juures + pystyt ostaa kaikille kerralla lahjat
3. osta lasten lahjat eka koska siis lapsille joulu on veriiiii importaaantoo ( hei oon käyny espanjankurssil lovelovetan sitä, väli-infffooo meen mun opiskelukavereiden kaa fråån sverige kans hiihtolomal espanjaa)
4. ja paskat jos jjoku on toivonu jotai reinoi ni sähän ostat sille sen mitä ite haluut koska lahjan pitäää olla yllätys!
5. muista syödä kunnon breakfast ja nukkuu ennen shoppauspäivää kunnon yöunet ainaki 12h että jaksat ja muista shoppauksen ohessa mennä vaik pancho villaa (hei se on myös tääl ruotsis<33 aah rakastuin siihe jo teininä suomes<33 en vois elää ilman ppanchon kanakalkkunasalaattii<33 myö )meidän metan feivorittii) (äitiinsä tullu tyttö) (hyvähyvä)
6. jos kotoo aletaa pirautella kännykkääs niin älä vastaa vaan ihan rauhassa teet ostokset loppuu koska kerranki sul on aikaa ja oot yksin rauhas (lue edelliset kohat)
7.  osta suklaapatukka ja vissypullo istu penkille ja nautiskele ne (pieni preikki tekee hyvää)
8. pue mahdollisimman mukavat vaatteet shoppailupäiväksi päälle ei haittaa vaik ois farkut ja tennarit + joku pirtsakka huppari ;)
9. kertaa viellä oletko ny varmasti muistanu kaikki kaverisi, sukulaisesi ja perheesijäsenet ja heidän lahjansa
10. palkitse itsesi osta vaikka pullovalkkarii ja mene kotiisi nauttimaan sitä

paketointi vinkit tulee myöhemmin ja tos oli noi vinkit ja lopuks viel kuvaa mun 2010 vuode shoppausasust

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti