sunnuntai 13. marraskuuta 2011

illallisten illallinen

kauheeta draamaa taas toi ilta oli, Båckmanitki lähti justiinsa mut noi hanssin vanhemmat on viel tossa.
Ruoka oli kuulemma onnistunutta ja ihan hyvältähän se maistuki että semmosta. Valkkaria en tosiaan oo nyt voinu juoda kun mulla on tää raskaus. Nyt ku tää on käyny esille nii oon alkanu huomaan että taitaa se tuleva vaavi siellä vaan potkia. Aika ihmeellistä ja ihanaa! Hanski otti tän asian tosi hyvin ku kerroin ja sano että lapsia ei voi ikinä saada liikaa! Ihana mies mulla<3 Kohta me katotaan koko perheen kera toi step up 2 leffa ku se tuolta telkusta tulee. Sopii koko perheelle tommone mukava musikaali! Nykyään tulee niin vähän mitää ohjelmii mitkä sopis koko perheelle. Kunha ny noi appivanhemmat vaa lähtis tai siis högerit niinku tääl ruotsis sanotaa.. Huomenna ois ohjelmassa töitätöitätöitä meen jo kaheksaks toimistolle (onneks siel sentää oottaa maailman ihaneimmat työkaverit peter och anna). Töitä siis luvassa ja varmaan aikalailla paperihommia kuulkaas. Sitte tossa torstaina lähen työmatkalle norjaan katotaan ehinkö siitä sit mitää postausta teille vääntää. Hans jää sit lasten kaa ihan kolmisin. onneks hans on tommone mestarikokki ni ei huolta tuu! Ja mette ja mattki osaa hyvin laittaa jotai iisifoodii ku täällä ruotsissa joissain kouluissa on semmosia kokkikerhoja vähän niinki kotitaloutta vaikka noi kulkeeki kerhonimellä nii silti ne on muksuille pakollisia.
hhmmm.. mitähän muuta ensviikosta ainaki muksuil on paljon kokeita metellä tais olla matikkaa ja äikkää ja mattilla myös matikkaa. mut yleensähän meidän lapset on ihan hyvin pärjänny että semmosta perus 8-9 tulee ja välillä 10! sillon mä kyl palkitsen lapsii jollai rahalla yleensä meillä saa 500kruunua 10..
Tää on vähä tämmöne höpöhöpö postaus mutta eiköhän tää tästä. Mirvakin on lupaillu tehä viel tänä iltana ehkä jotai postausta teille :) Aattelin muute tiistaina käydä 2011 vuoden joululahjaostoksilla. ja siis mähän meen vaan ja ainoostaa kerran jouluostoksille! ei sitä kuulkaa montaa kertaa jaksa.... God nat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti