lauantai 19. marraskuuta 2011

Kylpylän huumaa!

Mortsonki, mirja se on palaillu pesueen kaa kotio. oli kyl reissu ja hyvinhä me sielt selvittii. tosin matkal autost puhkes rengas, mut onneks mun mies osaa hoitaa nääki hommat kybäs minuutis ja tietty tommone multakin hoituu. Siis tokihan joka lomalla tulee myös niitä rasittaviiki hetkii ku miettii et mitä hittoo tuli tehtyy ku tommosen apinalauman kaa lähti matkaan tai sit joku kanssalomailija ottaa päähän. ja tietty mullekki sit niin kävi etenki ku homoonit hyrrää eli siis kylpylässähän oli jotain pikkupimuja pikkubiksuissa jotka oli meidän mattin perään. Kattelin vähän sillee et mitäs hittoo ja ne onneks tajuski et kuka mä oon et ei kannata mulle ruveta, äidille. no joo onneks oon pitäny mattille jo kotona semmosen kasvatus keskustelun, tiiätte varmaan mistä asioista. Musta on hyväettä nuorena tulee tietoo tommosista et ei sit vanhana tarvi ihmetel et mikä tuolt haaroist ny oikein löytyy. ja siis ruotsissahan tää kouluopetus on tosi hellävarasta et ei ihme kyllä miks ei hanskaan meinannu siel rannalla osata. no joooo tässä nyt vähän kuvaaa matkalta






ajettiin tommosen tosi idyllisen "tonttu kylän" läpi .:) keskitalvella tuolla järjestetään hansin mukaan aina piparikisat, pitäskö osallistua?                                        
      
       tommonenkin siellä matkalla näky ku ilta alko jo hämärtää. voi vitsit miten nättejä nietoksia. tuli vähän ikävä koto suomee (huom. VÄHÄN. sori suku,en oo tulos takasi ;)) voi ku ois ollu kuppi kuumaa matkalla ja vaikkapa kotona leivottua pullaa. 

Tänään sit ollaanki vietetty naapurin heididn ja yhen laneten ja birgitin kaa semmosta girls nightii. vähän alkoholitonta juomaa mul ja muut onki vedelly mitä sattuu. ollaa juteltu nii miehistä ku lapsista, tosin vaa mul ja birgitil oli lapsii et ei tietenkää haluttu ketään syrjii. .) tosi kivaa oli, tack so mycket likkas! Huomenna sit kai mennään syys piknikille lähipuistoon. Voi ku kkoko perhettä hemmotellaan ny! :)Nähdään myöhemmi siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti