perjantai 11. marraskuuta 2011

Joulua Suomesta

Moikka, Mirvakin se täällä lörpöttelee! On ollut paljon kiireitä lahjojen ostelun lisäksi. Baarissakin innostuin pistäytymään ja arvatkaapa mitä? No, uusi mieshän mulla nyt on. Eikka, 45 vuotta, rekkakuski. Joo, Eikka vetää pitkää työpäivää ja me Mimon kanssa aina kokkaillaan sille! Paras joululahja ikinä! (Pistäs Mirja mun pakettiin joku viehättävä alusasu, mies vois tykätä)

Mimo on kaverinsa kanssa tehnyt jo jouluseimen meidän olohuoneen nurkkaan. Tosi hieno, Mariallakin upea sininen huivi. :) Tyttäreni on tosi taitava käsistään, kyllä siitä vielä jotain tulee! Niin se meidän Vilma-mummokin päivitteli, että toi tyttö on kyllä yks enkeli! Ja sehän sopii, kun Jumala on lähellä sydäntä. Eikka ei oo oikein vielä ymmärtänyt tätä asiaa, mutta eiköhän sekin oo kohta "Jeesus-friikki". No hehheh, vitsi vitsi, sisko aina kutsuu mua tommoseksi! Hei pusuja sinne Ruotsiin, sisteri! Mäkin oon oppinut nuorekasta kielenkäyttöä, heh. Mutta kyllähän vanha koirakin oppii uusia temppuja! Vai? 

Noh, joulumieltä siis on ilmassa! Piparintuoksu leijailee jo nyt talossa ja pienet pakkaset kipristelee nenässä! :D Ajattelin leipoa koko suvulle jotain namia herkkua ja Eikalle voisin kutoa jotakin! Mimo on toivonut jotain My Little Pony juttua, joten pitääpä tytölle sellainen hankkia.

Mitenkäs te rakkaat blogin seuraajat vietätte joulua? :D Siis meillähän on yksi lukija jo! No, moikka nyt, meen ihanaan vaahtokylpyyn punaviinin kanssa. Valkkari ei oo mun juttu :) Moro!

3 kommenttia:

  1. meillä juodaan joka joulu baileysia, on se vaan ihanaa. tänä vuonna voisi kokeilla valkkaria ruoan kanssa kun täällä teiän blogissa sitä aina niin kehutaan! hyvää joulun odotustah
    xoxo arppa69

    VastaaPoista
  2. Oi olet varmasti hieno herrasmies :D Kiitos samoin!

    VastaaPoista
  3. tuohon vielä palaten että mun mielestä joku halpahalli alkon baileys on ihan yliarvosteettua kissankermaa että ihan luxyrus yksityisviinitilan valkkari merkiltää sexynight on parasta laatuuan + siinä joukossa on jotai intohimoo herättäviä ainesosia. leidit suosittelen tätä teille! miehetki tykkää varmasti ;) t. mirjaxoxo

    VastaaPoista