maanantai 14. marraskuuta 2011

Toiveita Santa Claussille

Muistatteko miltä tuntui  kirjotella lapsena synkkänä marraskuisena iltana vanhan koepaperin takapuolelle toiveita korvatunturille itse joulupukille? Minä tyttö ainakin muistan. Voi niitä lapsuuden ihanuuksia. Muistan kuinka joulukuunalussa äiti leipoi meille pullapoikia joihin tuli rusinoita ja manteleita, muistan kuinka teimme koko perheen kanssa joulusiivouksen aatonaattona. Muistan kuinka jouluaattona heräsimme riisipuuron tuoksuun, muistan kun isä sai puurosta mantelin ja toivoi voittavansa lotossa jättipotin :) Muistan kuinka kävimme joulusaunassa, muistan kuinka söimme saunan jälkeen kinkkua. Muistan kuinka avasimme kilvan lahjoja kun joulupukki oli käynyt, muistan myös kun nukahdimme siskoni kanssa kylkikyljen vapautuneina kaikissa joulun tuomista jännikkeistä.

Mitä te muistatte lapsuuden jouluistanne?

Nyt tuohon otsikonkin paljastamaan asiaan elikkäs ajattelin tehdä tämmöisen joululahjatoiveenipostauksen.
 Tossa siis näkyy noita lahjatoiveita ykkösenä olis tommone iittalan perus viinilasisarja kun entisille kävi vähän huonosti kesällä muutossa kun muuttokuorma rohmahti ja siinähän tietty tommoset hennot lasitkin hajoavat.
Tokana olisi sitte Victoria secretin mallistoon kuuluva aikuisille naisille suunnatut rintaliivit, tykkäisin.
Kolmantena olisi sitte Iphone kun samsung galaxyni on tainnut tulla tiensä päähän ja korjaukseen en halua viedä kun turhaa rahan tuhlausta sekin.
Neljäntenä tuollainen extra soft säkkituoli, kuten kuvastakin näkyy niin olisihan siinä mukava loikoilla ja katsella tv:tä punkkulasin kera+mimo tai kulta siinä kainalossa.
Tähän loppuun vielä kuvaa päivän meikeistä ihan perussysteemillä liikkeessä tai oikeastaan paikoillaan kun kotona vaan olen löhöillyt ja mirjan kanssa puhelimessa pölpöteltiin ja suunniteltiin joulua mehän lähetään jo mimon kanssa tuonne ruotsiin heti perjantai 16 päivä kun joululomani alkaa, mimon tosin pitää ottaa hiukan extralomaa tuolta koulusta, mutta tuskin siellä mitään elintärkeää opiskellaankaan noin loman alla.

Minä kiitä ja kumarran ja menen viemään mimoa uintitreeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti